Sikerül a portugál csapatnak megállítani a zebra Juventust?

Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasz.

Porto (portugál) – Juventus (olasz)

A Porto az európai klub foci meghatározó szereplője és már egyszer el is hódította a Bajnokok Ligája serlegét 2004-ben. Az akkori csapatot irányító Mourinho a későbbiekben is nagy karriert befutó Deco-t és Ricardo Carvalho-t vezette a serlegig.

A BL győztes Porto csapa

A nagy diadal óta viszont nem sikerül ezt megismételnie a Portónak amely hazája bajnokságát már mindösszesen 27 megnyerte és a sorai közt tudhatja az Európa és Világbajnok Iker Casillast akit semmilyen sportot szerető embernek nem kell bemutatni. Az összecsapást hazai pályán kezdő együttesnek nem lesz egyszerű dolga hiszen a Juventus évek óta stabil szereplője a kiesés szakasznak és amely a 2014-15 szezonban egészen a döntőig menetelt ott a Barcelona együttese állította meg 3-1 arányban legyőzve a zebrákat.

A BL döntőt játszó Juventus csapata

A Juventus együttese magasan vezeti a Seria A-t és évek óta elvérása klub vezetésnek, hogy elhódítsák a BL trófeát amihez a nyáron nem kevesebb mint 80 millió euróért vásárol Gonzalo Higuaín nagyon nagy segítség lehet hiszen óriási formában játszik mióta Olaszországba igazolt.

Gonzalo Higuaín

Nagyon nehezen lehetne meg jósolni a mérkőzések végkifejletét hiszen mind a két csapat képes kimagasló színvonalon játszani a foci.

Így a kétszer kilencven perc végkifejletét a pillanatnyi jobb forma fogja meghatározni.

A mérkőzés első fordulóját február 22.-én játsszák Portóban.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!