Elemzés az összecsapás ellőtt.

Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasz.

 

Real Madrid (spanyol) – Napoli (olasz)

Mi mást lehetne ezzel a találkozóval kapcsolatban felhozni mint, hogy a Real Madrid a sorozat címvédője és egyben egyedi uralkodója a maga 11 győzelmével.

Real Madrid a tizenegyedik BL trófeával

 

Megpróbálja Zidane elérni azt ami eddig egyetlen csapatnak sem sikerül, meg védeni a címet. De, hogy a realitások talaján maradjunk a Madridnak az utóbbi időben elég nehéz dolga van a 40 mérkőzés veretlenségi sorozatát elbukó alakulatot alap emberei sérülése sújtja nem számíthat a francia edző Marcelora, Modricra, Cavajalra  és hónapok óta sérüléssel bajlodó Gareth Bale-ra sem. Azért el lehet mondani a királyi gárdára, hogy ezek a játékosok nélkülözése ellenére is nagyon erős kerettel rendelkezik így mindenképpen ők a találkozó egyértelmű esélyesei.

Marcelo

 

A párharc másik résztvevője a Napoli lesz amely nagyon jó sorozatot tudhat magáévá.

SSC Napoli

 A saját bajnokságában a Seria A-ban a Napoli utoljára októberben talált legyőzőre ezt a hatalmas formát a BL-ben is magáénak tudhatja hiszen csoport elsőkét jutott tovább a legjobb tizenhatban így az is kedvezhet az olasz együttesnek,hogy a vissza vágót hazai pályán játszhatják.

Összegezve a Real Madrid nem hihet abban, hogy két alibi meccsel tovább mehet a legjobb nyolc közé Zidane-nak a legjobb 11-et kell pályára küldeni mind a két találkozó, hogy túl juthassanak az olaszokon és megpróbálják a lehetetlent, megvédeni a Bajnokok Ligája elsőségüket.

 

A mérkőzés első meccsét február 15.-én rendezik a Bernabeuban.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!