Ki fog tovább jutni az egyenes kieséses szakaszba?

Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasz.

Benfica (portugál) – Borussia Dortmund (német)

 

Az egyenes kiesés szakasz talán legnagyobb párharcának induló összecsapása a portugál Benfica és a német Borussia Dortmund között lehet.

Benfica Fc

Mind két együttes nyílt a saját fociját játszó csapat amelyek igen gól gazdag meccseket képesek játszani ezért ha fogadnom kellene a meccsekre mindenképpen nagy gólszámra tenném a voksomat.

A csapatok formájukat tekintve eltérően teljesítenek a hazai bajnokságaikban  a Benfica kirobbanó teljesítménnyel  vezeti a portugál bajnokságot míg a Dortmund a Budesliga bajnokok ligája selejtező helyére elegendő negyedik helyen található.

Borussia Dortmund Stadionja

De vegyük figyelembe, hogy a Dortmund a címvédő Real Madridot meg előzve lett a csoportja győztese így elérve az egyenes kieséses szakaszt, míg a Benfica a Napoli mögött végezve csoport másodikként végzett így pálya előnnyel indulnak a németek és a visszavágót hazai pályán játszhatják.

Nem tudnék esélyest jósolni az összecsapásra de abban biztosak lehetünk, hogy nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzéseket láthatunk majd amelyek első meccsét február 14.-én játsszák le.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!